portfolio

Gedichten in opdracht:

Aanbevelingen:

Esther Hofstede | Oprichter Samen voor Eindhoven:

‘Met onze stichting Samen voor Eindhoven werken we nu al een paar jaar samen met Tanja voor ‘gedichten in opdracht’. Tanja kan ‘toveren’ met woorden en weet uit een korte briefing en gedicht te maken dat mij iedere keer raakt en ontroert.

Ik ben fan van Tanja en haar gedichten. We zetten het in voor een gedicht op maat voor belangrijke personen in ons netwerk of bij event om de aftrap te geven en binnenkort komt er een gedicht op maat voor onze organisatie. Ik kan Tanja van harte aanbevelen.’

Rosita Grootscholten | junior communicatie specialist bij Lely:

‘Voor de Speakers Academy binnen Lely heeft Tanja een gedicht gemaakt over kennisdeling.

Tanja speelt op een ontzettend mooie manier met woorden, waardoor het gedicht ook perfect aansluit op het bedrijf, het project en kennisdeling. Het geeft extra lading en beleving aan het verhaal.

Juist in deze tijd is een gedicht een fijne en creatieve manier om iets onder de aandacht te brengen. We hebben intern veel reacties gehad op het gedicht en we zijn er zelf ook erg enthousiast over. Enorm bedankt!’

Gera de Jong | systeemtherapeut Insig & auteur ‘In je hart nog een kind’:

Ik heb Tanja benaderd en gevraagd of zij voor mijn boek ‘In je hart nog een kind’ een gedicht wilde schrijven. Ik was dan ook heel enthousiast toen ze ‘ja’ zei. Tanja kan met weinig woorden de kern raken. Ze verwoordt precies dat mijn boek nodig had. 

Ik heb haar eerst het manuscript van mijn boek toegestuurd en op basis daarvan heeft ze echt een prachtig gedicht geschreven, genaamd: ‘Kind in de spiegel’. Een pareltje dat echt de kern raakt van mijn boek dat toch 192 pagina’s telt. Maar bovenal heeft het gedicht mijn hart geraakt en inmiddels ook vele harten van de lezers van mijn boek.

Het is zeer prettig samenwerken met Tanja. Tanja is niet zomaar iemand die gedichten schrijft. Ze is een talentvolle, woordenkunstenaar. Ze gebruikt precies de juiste woorden. En kan met weinig woorden doordringen tot het hart. Ze is accuraat, betrokken en leeft mee in het proces, ze in geïnteresseerd in jou als mens en luistert goed naar je wensen.

Denk je erover na om een gedicht te laten schrijven door Tanja? Ik zeg doen! Het is niet in waarde uit te drukken wat je ervoor terug krijgt.

Welk gedicht komt er bij jou aan de muur?