gedichten in opdracht

Ik schrijf regelmatig in opdracht. Of het nu gaat om een persoonlijk gedicht bij een betekenisvolle gebeurtenis of een gedicht om de missie of visie van je onderneming kracht bij te zetten: Gedichten spreken, omdat ze veelzeggend zijn met weinig woorden.

Inhoud, vorm, ritme en opbouw bepalen in hoeverre het gedicht raakt.

Gedichten komen aan, omdat ze van hart tot hart spreken. Perfect dus, als je een waardevolle boodschap wil overbrengen. Ik schrijf zowel voor particulieren, als voor bedrijven, stichtingen en maatschappelijke organisaties.

Particulieren

Een persoonlijk gedicht voor een dierbare ter gelegenheid van een geboorte, trouwerij of afscheid. Voor wie of welke gelegenheid wil jij door mij een gedicht laten schrijven?

Zakelijk

Een op maat gemaakt gedicht voor je bedrijf om je missie of visie kracht bij te zetten. Een gedicht om je bedrijfsidentiteit of de sfeer die je wil uitstralen kracht bij te zetten. Een gedicht om je maatschappelijke doelen te onderstrepen. Een gedicht om dat mooie project binnen je bedrijf te introduceren. Een gedicht als prologen voor boeken: Hoe wil jij een gedicht laten spreken voor jouw bedrijf of onderneming?

“Tanja, ik ben diep getroffen. Wat heb je dit ongelooflijk gaaf in woorden omgezet. Wat heb jij een uitzonderlijk betekenisvolle gave!'

Reactie van een klant: Jessica de Graaf

Welk gedicht komt er bij jou aan de muur?