Bestellingen geplaatst tussen 22 december en Oud&Nieuw
worden in de 1e week van 2022 verzonden

‘Luisteren’ op een muurcirkel

  • ca. 3-5 werkdagen levertijd
  • inclusief ophangsysteem met montage instructie
  • verzonden in handige, recyclebare verpakking
  • gebruik voor hulp bij het kiezen van het formaat de maatkeuzehulp

52,00285,00

Beschrijving

Opdruk
Je kunt kiezen voor een gedicht met een door ons zorgvuldig geselecteerde achtergrondafbeelding welke perfect past bij het betreffende gedicht. Daarnaast is er ook een variant met neutrale, witte uitstraling. Voor ieder wat wils!

Dibond
Deze wandpanelen worden gemaakt van duurzaam, stevig en vormvast, 4 mm dik premium dibond materiaal. Dit materiaal is erg populair in huiskamers door de luxe uitstraling, de gladde structuur en de hoge kwaliteit waarin de kleuren worden weergeven. Deze wandpanelen worden voorzien van een mat laminaat, welke UV en waterbestendig is zodat de kleuren langer mooi blijven. Door een speciale laag aan de voorzijde lichten de kleuren beter op en blijven de intense kleuren beter behouden.

Ophangen
Bij elke wanddecoratie wordt gratis een ophangsysteem meegeleverd. De wanddecoraties kunnen met het ophangsysteem aan vrijwel elke muur of railsysteem gehangen worden. De grootte van het ophangsysteem is afhankelijk per maat. De wanddecoraties wegen (afhankelijk per maat) tussen de 0.5 kg en 5 kg. Bij het ophangsysteem zitten ook eenvoudige ophanginstructies. In een paar stappen hang je jouw wanddecoratie aan de muur!

Extra informatie

Formaat

40 cm rond, 60 cm rond, 80 cm rond, 100 cm rond, 120 cm rond

Achtergrondafbeelding

Met achtergrond, Zonder achtergrond